VII Campus Humanisticosocial d'Estiu

VII Campus Humanisticosocial d'Estiu

L'Oficina per al Programa d'orientació i transició a la Universitat (PortUIB) organitza el VII Campus Humanisticosocial d'Estiu.

L’objectiu principal és fomentar l’interès pels estudis d'humanitats i ciències socials entre l'alumnat de 1r de batxillerat de les Illes Balears i incentivar l'accés dels estudiants a les titulacions d'humanitats i de ciències socials.

Destinataris

  • Alumnes de 1r de batxillerat de la modalitat d'humanitats i ciències socials en centres de les Illes Balears.
  • La UIB ofereix un màxim de 14 places. En cas que el nombre d'alumnes superi el de places disponibles, es tindrà en compte l’expedient acadèmic.

Lloc, dates i horari

  • Edifici Ramon Llull, campus universitari
  • Del 25 al 28 de juny de 2024, de 10 a 13.30 hores.

Activitats

Es realitzaran activitats vinculades als graus d'Estudis Anglesos, Filosofia, Geografia, Història, Història de l’Art, Llengua i Literatura Catalanes i Llengua i Literatura Espanyoles.

Inscripció

Observacions

Els alumnes de Menorca, Eivissa i Formentera tenen l'opció d'una plaça reservada a la Residència d'Estudiants, amb règim de pensió completa. El Vicerectorat d'Estudiants i la Residència d'Estudiants subvencionen una part del preu d'aquesta estada. Consultau amb la Residència d'Estudiants, tel.: 971 17 26 00.

A més tenen a la seva disposició les instal·lacions esportives Campusesport durant l'horabaixa ja que les activitats del campus són d'horari de matí. Per l'horabaixa els estudiants inscrits al campus tenen temps lliure i no hi ha previst la realització de cap activitat.

Edicions anteriors

Col.labora

Fundacio Sa Nostra  CaixaBank 

Residència UIB