Escoltar

Tallers de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears

Tallers de l'Escola d'Hoteleria de les Illes BalearsTallers demostratius dels estudis propis d'Especialista en Allotjament i Comercialització Hotelera i Especialista en Serveis de Cuina i Restauració de l'Escola Hoteleria de les Illes Balears.

Taller d’Especialista en Allotjament i Comercialització Hotelera

  1. Explicació del desenvolupament del curs, tant teòric com pràctic, i de la seva aplicació als diferents llocs de treball del mercat laboral
  2. Pràctica amb el programari de gestió hotelera a les aules de l'EHIB
  3. Joc de rol a l'aula taulell de recepció per destacar la importància de l'atenció al client

Taller d’Especialista en Serveis de Cuina i Restauració

Restauració

  1. Explicació de la programació del curs i aprenentatge a l'àrea de bar
  2. Visualització de diferents tipus de Latte art
    • Latte art Espiral
    •  Latte art Taj Mahal
    • Latte art Roseta
  3. Visualització de diferents tipus de còctels
    • San Francisco sense alcohol
    • Gin Fizz
    • Negroni
  4. Parament de taula per a un menú de taula concertada. Coberteria especial (caragols, angules, pinça per a marisc, etc.) i desenvolupament del parament amb el protocol del servei de principi a fi.
  5. Destapar un vi negre, envinar copes i decantar el vi, i l’explicació corresponent.
  6. Preparar un plat de demostració amb postres flamejades (llagostí flamejats – creps suzette).
  7.  Maneres de plegar torcaboques (ventall, flor de lis, con, gorra del bisbe, etc.).

Cuina

Elaboració de dues receptes: una de dolça i una de salada.

  1. Filet amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada. Professor: Marcos Martínez
  2. Crema sabaiona d'herbes dolces. Professor: Amador Granados

Dates, horari i lloc

  • Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari.
  • Dies 25 i 26 de juny de 2020, de 18 a 19.30 hores

Inscripció