Escoltar

Cičncia per a tothom 2020

En compliment de les instruccions emeses per la Conselleria de Salut amb relació a l’evolució de la pandèmia de la COVID-19, el Consell de Direcció de la UIB ha decidit suspendre Ciència per a Tothom, prevista per als dies 7, 8 i 9 de maig de 2020 al campus de la UIB.

Tot i això, el Programa d'Orientació i Transició de la Universitat (PORT-UIB) ha preparat un seguit d'experiments que estaran disponibles a la web amb l'objectiu que aquests dies de confinament a ca seva els alumnes de primària puguin practicar alguns experiments que els ajudaran, d’una manera divertida, a comprendre molts dels fenòmens que observen en el dia a dia. Són experiments senzills pensats perquè els facin amb materials que segur que tenen a mà.

Per altra banda, del 4 al 8 de maig de 2020 us proposam un "Escape Room" en línia perquè manteniu viu l’esperit científic i exerciteu les neurones, i oferir-vos una altra via d’entreteniment.
 

Aquesta activitat neix de la inquietud del professorat de la UIB per fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre el jovent.

 Destinataris

  • Estudiants de primària i secundària
  • Públic en general

Lloc, dates i horari

Estació de metro, campus universitari. Cra. de Valldemossa, km 7.5. Palma. Com arribar-hi.

  • Dia 7 de maig de 2020, de 8.30 a 15 hores
  • Dia 8 de maig de 2020, de 8.30 a 14.30 hores i de 16.30 a 19.30 hores
  • Dia 9 de maig de 2020, de 10 a 14 hores

Activitats

Les activitats consisteixen sobretot en experiments de ciència i tecnologia orientats als diferents nivells educatius (primària i secundària). Els estudiants universitaris faran les demostracions i explicacions durant la fira. En preparació

Participació dels centres educatius

  • Les visites dels centres educatius s’han estructurat en franges de 2 hores els dies 7 i 8 de maig de 2020. Abans i després de les hores concertades, els alumnes no poden visitar les paradetes per lliure, atesa la gran afluència de públic. Només d'aquesta forma es pot garantir la qualitat de les visites programades.
  • Inscripcions fins el dia 14 de febrer de 2020
  • Formulari d'inscripció
  • Activitat gratuïta

Participació del públic en general

Entrada lliure i gratuïta. No és necessari fer la inscripció.
La fira s'obre al públic general i lliurement l'horabaixa del divendres 8 de maig (de 16.30 a19.30 hores) i el matí del dissabte 9 de maig (de 10 a 14 hores).

Més informació

contacte

facebook

twiter

Organitza

 PortUIB

 

Patrocina

 

 

Col·labora

 

SFM

  
bankia sa nostra
IAC3

adema

Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable

iunics

LADAT

IDISPA

 Institut Mallorquí de Ciències de l'Espai

 

CSIC

Robotix

 Santillana
 Labolife  Medclic: el Mediterráneo a un clic (SOCIB - "la Caixa").
 

 

 IB3 ràdio
   
 

 

 

Edicions anteriors