Escoltar

Vine i xerram

Activitat divulgativa informal i dinàmica, que facilita la interacció de grups d'estudiants i famílies per rebre informació per part de professionals vinculats a les titulacions de grau de la UIB en primera persona. Es poden fer preguntes i, així, resoldre dubtes d’una manera distesa.

Sona la campana, i els participants tenen 8 minuts per conèixer d’una manera propera i divertida els professionals. D’aquesta manera, s'estableix un cara a cara entre estudiants i professionals, que permet descobrir què els va impulsar a fer estudis universitaris, les vivències com a estudiants universitaris i professionals, els projectes actuals… Els estudiants tindran l'oportunitat de conèixer diferents professionals durant la jornada i cada 8 minuts.

Objectius

  • Donar a conèixer d’una manera dinàmica i atractiva les sortides professionals dels estudis de grau de la UIB
  • Depertar vocacions entre el futur alumnat de la Universitat

Metodologia

Combina diferents estratègies didàctiques relacionades amb la participació, ja que els estudiants demanen i trien els professionals als quals volen conèixer. Aquesta dinàmica està connectada amb la realitat i la simulació, ja que els alumnes tenen contacte directe amb professionals, i poden conèixer-ne de primera mà la formació i el lloc on treballen.Els estudiants podran conversar amb cada professional durant 8 minuts. En haver acabat el temps, podran continuar la descoberta d’altres professionals.

Lloc

A l'estació de metro de la Universitat hi haurà repartides diferentes taules, i a cada una atendrà un dels professionals relacionats amb els estudis de grau de la UIB

Data i lloc

Data pendent 
A les 18 hores

Destinataris

Estudiants d’ESO, batxillerat, FP i famílies, i més grans de 25, 40 i 45 anys.

Inscripció

Mitjançant un formulari en línia (en preparació)