Escoltar

Vine i xerram

Activitat divulgativa informal i dinàmica, que facilita la interacció de grups d'estudiants i famílies per rebre informació per part d'alumnes i/o professionals vinculats a les titulacions de grau de la UIB en primera persona. Es poden fer preguntes i, així, resoldre dubtes d’una manera distesa.Vine i xerram

Sona la campana, i els participants tenen deu minuts per conèixer d’una manera propera i divertida els alumnes i/o professionals vinculats a les titulacions de grau de la UIB. D’aquesta manera, s'estableix un cara a cara entre estudiants i professionals que permet descobrir què els va impulsar a fer estudis universitaris, les vivències com a estudiants universitaris i professionals, els projectes actuals… Els participants tindran l'oportunitat de conèixer un màxim de quatre estudiants i/o professionals durant la jornada.

Objectius

  • Donar a conèixer d’una manera dinàmica i atractiva les sortides professionals dels estudis de grau de la UIB
  • Despertar vocacions entre el futur alumnat de la Universitat

Metodologia

Combina estratègies didàctiques relacionades amb la participació, ja que els estudiants demanen i trien els professionals als quals volen conèixer. Aquesta dinàmica està connectada amb la realitat i la simulació, ja que els alumnes tenen contacte directe amb professionals, i poden conèixer-ne de primera mà la formació i el lloc on treballen. Els estudiants podran conversar amb cada professional durant deu minuts. En haver acabat el temps, podran continuar la descoberta d’altres professionals.

Destinataris

Estudiants d’ESO, batxillerat, FP i famílies, i més grans de 25, 40 i 45 anys.

Data i horari

  • Dia 24 d'abril de 2020, de 18 a 20 hores
  • Estació del metro, campus universitari

Lloc

A l'estació del metro de la Universitat hi haurà taules informatives, i a cada una atendrà un dels professionals relacionats amb els estudis de grau de la UIB

Inscripció

  • Fins el dia 31 de març de 2020, mitjançant el formulari en línia.
  • Cada participant pot assistir amb un acompanyant (cal que ho indiqui al formulari)
  • Activitat gratuïta
  • Per raons organitzatives, i a causa de l'elevat nombre de peticions que rebem, no us podem assegurar que pugueu assistir-hi.
  • A principi del mes d'abril contactarem per correu electrònic amb els participants que hàgiu fet la sol·licitud per comunicar-vos si hi heu estat admesos.