Primāria

La universitat del vostre fill o filla

On som

La nostra universitat s'adapta al caràcter insular de les Balears per arribar a tots els estudiants. Així, estam repartits en tres seus principals: una a Palma, una a Menorca i una d’Eivissa i Formentera.

  • La seu de Palma es divideix entre el campus, situat a la carretera de Valldemossa, l'edifici de Sa Riera, al centre de Palma i centre del programa d'activitats culturals i l'Hospital Universitari Son Espases, on hi ha la Facultat de Medicina
  • Els edificis de Can Salort i Santa Rita, construïts a finals del segle XVIII, han estat remodelats per acollir la nostra seu menorquina. Tots dos se situen al municipi d'Alaior, al centre de l'illa de Menorca.
  • Una antiga residència per a oficials i suboficials d'infanteria i artilleria construïda el 1944 acull la Seu d'Eivissa i Formentera. L'edifici de l’antiga Comandància Militar, catalogat com a bé d'interès cultural, ofereix estudis de grau i postgrau. Les instal·lacions acullen la biblioteca, una aula d'informàtica i el laboratori d'Infermeria.

T’acompanyam... 

Quan faci estudis universitaris el vostre fill o filla serà una persona adulta i sabrà resoldre situacions per si mateix, però a la UIB no deixam mai sol a ningú. Si vol, sempre trobarà el suport dels professors i tutors. És l’avantatge de ser alumne d’una Universitat petita,  que el coneixem i l'acompanyam.

UIB virtual... 

A la UIB les classes són presencials, amb els professors, però també el vostre fill o filla tendrà la possibilitat de fer molta feina en xarxa. Som una Universitat moderna, i sabem que coneixen i utilitzen de manera habitual la tecnologia. Per això aquí tenen la possibilitat de seguir moltes classes per Internet. És una manera de fer la feina molt més àgil!

Podràn viatjar...

La UIB participa en diferents programes de mobilitat. Segur que heu sentit a parlar dels ERASMUS! Idò des d’aquí ajudam als nostres estudiants a fer una part dels estudis en una altra universitat. Coneixeràn llocs nous, altres maneres de viure, faràn amics, milloraràn en altres idiomes i viuràn aventures que mai no oblidaràn. Ho sabem per experiència!

Idiomes... 

Parlar idiomes és una de les claus per viure millor i més feliç. I també per tenir un títol universitari, viatjar sense problemes, trobar una feina millor..., i mil coses més! A la UIB oferim cursos que permetran al vostre fill o filla aprendre diferents llengües, com l’anglès, el francès, l’italià, l’alemany... 

Faràn pràctiques... 

Estudiar un grau ensenya moltes coses, però és important conèixer de prop les empreses i entitats que, quan acabin, contractaran al vostre fill o filla. Per això, des de la UIB, dedicam temps i energia a cercar empreses on puguin posar en pràctica tot allò que li ensenyam a la Universitat. Així, quan hagin d'’entrar al mercat  laboral, ja tindràn una certa experiència i els serà molt més fàcil adaptar-se a noves situacions.