II Campus Somriures ADEMA

DestinatarisADEMA

Estudiants d'ESO

Data i lloc

Juliol de 2019 de 9 a 13.30 hores (data pendent)

Escola Universitària d'Odontologia ADEMA
Campus de Son Rossinyol C/ de Passamaners, 11, 1r. Palma

Metodologia

Els tallers s'iniciarà amb una sèrie de dinàmiques per introduir el tema a tractar i que facilitin, al seu torn, la participació dels assistents.
Al llarg del taller es durà a terme una metodologia teoricopràctica, alternant l'exposició amb la realització d'activitats i dinàmiques que afavoreixin l'assimilació dels continguts plantejats. Per a això s'utilitzaran diferents sistemes audiovisuals específics relacionats amb la temàtica.

Activitats

Taller d'educació bucodental: El secret dels mil somriures 

Els estudiants podran observar l'impacte dels aliments ensucrats, àcids i el fluor sobre els teixits dentari i rebran consells sobre educació bucodental. A més, els participants podran observar al microscopi òptic les seves pròpies cèl·lules epitelials de la mucosa bucal i els microorganismes de la placa dental.

Impartit per la doctora odontòloga i docent d’ADEMA Audrey Caballero, i per la doctora Nora López. 

Taller d'educació nutricional i dietètica: Puja al coet dels aliments

A través de diferents dinàmiques, aprendrem temes variats en relació amb la nutrició, salut i educació, com l'origen dels aliments, la compra al mercat, l’efecte de l'alimentació en la salut i consells pràctics a l'hora d'alimentar-nos.

Impartit per la nutricionista, dietista i docent d’ADEMA Elena Pomares.

Inscripció

  • Cada alumne participant tindrà una persona responsable (professor, pare, mare o tutor legal) encarregada d'emplenar el formulari d'inscripció.
  • Activitat gratuïta