Escoltar

XIV Olimpíada d'Història de l'Art

Dia: divendres, 3 de maig de 2019
Hora: a les 10.30 hores
Lloc:

  • Mallorca: edifici Ramon Llull, campus universitari, Palma
  • Menorca: Seu universitària de Menorca. Can Salort. C/ de Santa Rita, 11. Alaior
  • Eivissa i Formentera: Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de Comandància. C/ del Calvari, 1. Eivissa.

Tindrà lloc la XIV Olimpíada d'Història de l'Art. Hi participaran 144 alumnes de segon de batxillerat de 22 centres de les Illes Balears. Per illes, hi participen 106 alumnes de 19 centres de Mallorca, 12 alumnes de 2 centres de Menorca i 26 alumnes de 5 centres d'Eivissa.

L'Olimpíada d'Història de l'Art és un concurs adreçat a l'alumnat matriculat a segon curs de batxillerat que cursin l’assignatura d’Història de l’Art o Fonaments de l’Art II en el cas dels alumnes del batxillerat artístic, de qualsevol centre públic, concertat o privat, amb l'objectiu de promocionar els estudis de grau d'Història de l'Art entre els joves, premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica i servir de punt de trobada entre l’educació secundària i la Universitat.

L'organitza l'Àrea d'Història de l'Art del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB, amb el suport de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d’Educació i Universitat i el Vicerectorat d’Estudiants de la UIB. També hi col·laboren l'Editorial Vicens Vives, Vall Sóller Service, CaixaForum Palma, Can Prunera-Museu Modernista i La Insular.

Data de l'esdeveniment: 03/05/2019

Data de publicaciķ: 29/04/2019