Escoltar

La XV Olimpíada d'Economia de la UIB comptarà amb la participació de 199 alumnes de secundària de les Illes Balears

Dia: dimarts, 30 d'abril de 2019
Hora: 12 hores
Lloc:

  • Mallorca: edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma.
  • Menorca: Seu universitària de Menorca. Can Salort, c/ de Santa Rita, 11. Alaior.
  • Eivissa: Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de Comandància, c/ del Calvari, 1. Eivissa.

Tindrà lloc la XV Olimpíada d'Economia. Hi participaran 194 alumnes de segon de batxillerat de  28 centres de les Illes Balears.  Per illes, hi participaran 175 alumnes de 24 centres de Mallorca, 8 alumnes de 3 centres de Menorca i 11 alumnes de 3 centres d'Eivissa.

L'Olimpíada d'Economia de les Illes Balears constitueix la fase local de l'Olimpíada Espanyola d'Economia i és un concurs amb caràcter acadèmic i educatiu que intenta incentivar i estimular l'estudi de l'economia entre els joves, premiar l'esforç i divulgar els estudis d'economia, així com establir vincles estables entre les universitats, els centres d'educació secundària, els professors d'economia de batxillerat i els alumnes interessats en el món de l'economia, que seran els futurs estudiants a les facultats.

L'Olimpíada d'Economia l’organitza la Facultat d'Economia i Empresa de la UIB, amb el suport de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d’Educació i Universitat i el Vicerectorat d’Estudiants de la UIB . També hi col·laboren el Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, Wolters Kluwer España i Banca March

Data de l'esdeveniment: 30/04/2019

Data de publicaciķ: 29/04/2019