Escoltar

La Facultat d'Economia i Empresa posa en marxa noves activitats per donar a conèixer els seus estudis entre els futurs estudiants de grau

Aques curs la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB posa en marxa noves activitats per donar a conèixer els seus estudis entre els futurs estudiants de grau.

Cicle Economia i Cinema. A través de la mirada diferent que proporciona el cinema, els estudiants de 3r i 4t d’ESO i 1r de batxillerat s’introdueixen en temes econòmics i qüestions de rellevància actual. 
Els dies 29 de novembre de 2016 i 3 de febrer i 4 d'abril de 2017, a les 10.30 hores, es projectaran les pel·lícules La tierra de la gran promesa, Danzad, danzad, malditos i Babel.

Visita L’economia pot canviar el món. Els estudiants de 3r i 4t d'ESO i 1r de batxillerat i CFGS s’endinsaran en l’univers de  l’economia i l’empresa, mitjançant una xerrada amb un professor de la Facultat i una visita a les seves insta·lacions.
Els ponents són Francisco Javier Capó Parrilla, professor del Departament d'Economia Aplicada, amb la xerrada «Alícia al país de l'economia» i Pedro Rivas Yarza, professor del Departament d'Economia de l'Empresa, amb les xerrades «Orígens i evolució del concepte de responsabilitat social i per què els ossets de peluix es diuen Teddy» i «El lideratge en el món empresarial».

Olimpíada d’Economia per als estudiants de 2n de batxillerat i Miniolimpíada d’Economia per als estudiants de 3r i 4t d’ESO. Concursos amb caràcter acadèmic i educatiu que intenten  incentivar i estimular  l'estudi  de  l'economia  entre  els  joves,  premiar   l'esforç  i  divulgar  els  estudis  d'economia.

Aquestes activitats formen l’oferta unificada «Seràs UIB», adreçada als centres educatius de les Illes Balears.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 29/11/2016

Data de publicaciķ: 29/11/2016