Jornada de Portes Obertes a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera

Hi participaran 650 alumnes de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior 

Dies: dimarts 30 de gener i divendres 2 de febrer de 2018
Hora: primer torn, de les 9.30 a les 11.30 hores; segon torn, de les 11.45 a les 13.45 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de Comandància. C/ del Calvari, 1, Eivissa 

Prop de 650 estudiants de segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior dels centres educatius d’Eivissa i Formentera participaran a les Jornades de Portes Obertes de la Seu universitària d'Eivissa i Formentera.

Enguany, a més de xerrades informatives amb professors dels estudis que s’imparteixen a la Seu i a l' Escola Universitària de Turisme del Consell Insular d'Eivissa, hi haurà com a novetat presentacions dels estudis que s’imparteixen al campus universitari de Palma. Tot, amb la intenció de donar una visió global de tota l’oferta formativa de grau de la UIB.

Les jornades estan pensades per informar i aclarir dubtes dels joves a l’hora d’escollir el seu futur; donar a conèixer les instal·lacions, els serveis de què disposa la Seu universitària i els recursos que es posen al seu abast. De la mateixa manera, es pretén informar dels requisits i dels procediments d’accés i d’admissió a la Universitat per als alumnes de batxillerat i CFGS, alhora que es presenta l’oferta d’estudis de grau i l’oferta complementària que imparteix la UIB, especialment la que s’ofereix a la Seu. En aquest sentit cal recordar que a la Seu s’hi ofereixen els graus d’Administració d’Empreses, Dret, Educació Primària i Infermeria, mentre que a l’Escola Universitària de Turisme es poden cursar els estudis de Turisme

Data de l'esdeveniment: 30/01/2018

Data de publicaciķ: Thu Jan 25 13:37:00 CET 2018