Escoltar

III Olimpíada de Llengua i Literatura Catalanes

Dia: dijous, 2 de maig de 2019
Hora: 11 hores
Lloc:

  • Mallorca: edifici Gaspar Melchor de Jovellanos. Campus universitari. Palma
  • Menorca: Seu universitària de Menorca. Can Salort, c/ de Santa Rita, 11. Alaior.
  • Eivissa i Formentera: Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de Comandància, c/ del Calvari, 1. Eivissa.

La Universitat de les Illes Balears organitza la tercera edició de l'Olimpíada de Llengua i Literatura Catalanes. Hi participen 137 alumnes de segon de batxillerat de 2 centres de les Illes Balears. Per illes, hi participaran 114 alumnes de 26 centres de Mallorca, 10 alumnes de 2 centres de Menorca i 13 alumnes de 3 centres d'Eivissa i Formentera.

L'Olimpíada de Llengua i Literatura Catalanes és un concurs adreçat a tots els alumnes matriculats al segon curs de batxillerat en qualsevol centre públic, concertat o privat de les Illes Balears, amb l'objectiu de promocionar els estudis de grau de Llengua i Literatura Catalanes entre els joves, premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica i servir de punt de trobada entre l’educació secundària i la Universitat.

L’organitza el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB, amb el suport de la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d’Educació i Universitat i el Vicerectorat d’Estudiants de la UIB. També hi col·laboren l'Editorial Santillana - Illes Balears i l'Editorial Vicens Vives

Data de l'esdeveniment: 02/05/2019

Data de publicaciķ: 29/04/2019