Escoltar

Els responsables de Bankia i la Fundació Sa Nostra Caixa de Balears visiten la UIB

Han visitat les activitats que patrocinen del Programa d'Orientació i Transició a la UIB: el Demotec, el Demolab i l'Arqueòdrom 

El coordinador de Bankia a les Illes Balears, senyor Sebastià Font Quetglas, i la responsable de la Fundació Sa Nostra Caixa de Balears, senyora Lucia Martín Sans, han visitat el campus de la Universitat de les Illes Balears per conèixer el funcionament de les iniciatives que aquestes entitats patrocinen en el marc del Programa d'Orientació i Transició a la UIB (Port-UIB) i que estan destinades a futurs alumnes de grau: Demotec, Demolab i Arqueòdrom.

Els han acompanyat la vicerectora d'Estudiants de la UIB, doctora Rosa Isabel Rodríguez, i els membres del Port-UIB, Miquel Amorós, Francisca Molinos i Lola Álvarez, així com els membres del grup de recerca ArqueoUIB, David Javaloyas i Laura Perelló. La visita ha començat a les 9.30 hores al Demolab, a l'edifici Mateu Orfila i Rotger; ha continuat al Demotec i, finalment, han visitat l'Arqueòdrom.

Aquestes activitats estan adreçades a l’alumnat d’educació secundària amb l’objectiu d’acostar-los els aspectes positius i també lúdics de la ciència. El Demolab s'ofereix des del curs 2004-05; el Demotec, des del curs 2009-10, i l'Arqueòdrom, des del curs 2010-11.  

Data de publicació: 03/05/2019