Escoltar

24 alumnes de secundària d'Eivissa i Formentera, guanyadors de les Olimpíades Escolars i les Proves Cangur

262 estudiants de les Pitiüses han participat en les proves escolars organitzades per la UIB durant el curs 2018-19 

Dia: dimecres, 5 de juny de 2019
Hora: 17 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera, carrer del Calvari, 1, Eivissa 

El divendres 5 de juny tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis de les Olimpíades Escolars i les Proves Cangur 2019 organitzades per la UIB. Al llarg del curs 2018-19 hi han participat 262 estudiants de secundària d’Eivissa i Formentera, 20 dels quals han resultat guanyadors de les Olimpíades i 2 de les Proves Cangur.

Lliuraran els premis la delegada territorial d'Educació a Eivissa i Formentera, senyora Margalida Ferrer Marí, i la vicerectora d'Estudiants de la UIB, doctora Rosa Isabel Rodríguez.

Aquí podeu consultar els guanyadors de les proves (en cada enllaç trobareu els noms dels alumnes guardonats de cada illa):

Les Olimpíades Escolars estan incloses en les activitats Seràs UIB del Programa d'Orientació i Transició a la Universitat (PORT-UIB). El Vicerectorat d'Estudiants de la UIB i la Conselleria d'Educació i Universitat, mitjançant el PORT-UIB, treballen conjuntament en el disseny i realització d'una sèrie d'activitats per facilitar als futurs alumnes de la Universitat la transició als estudis superiors, donar suport a les famílies i millorar la comunicació amb els centres educatius de les Illes Balears.

La UIB agraeix a les entitats i empreses patrocinadores el suport per fer possibles les proves i els concursos.  

Data de l'esdeveniment: 05/06/2019

Data de publicaciķ: 03/06/2019