Primāria

Alimentació saludable. La dieta mediterrània

Activitat que permetrà als infants desenvolupar actituds positives vers l’alimentació recuperant la gastronomia pròpia com a element cultural i saludable. Parlarem de la importància de les fruites, les verdures i de la nostra dieta mediterrània. 

Objectius

  • Valorar l’alimentació com a base de la salut.
  • Desenvolupar actituds positives vers la correcta alimentació.
  • Conèixer les propietats d’alguns aliments bàsics (vitamines i minerals).
  • Conèixer l’estructura de la dieta mediterrània mitjançant la piràmide dels aliments. 

Destinataris

Estudiants de primària. 

Dates i horari

  • Dia 5 de desembre de 2018, a les 18 hores
  • Escola Universitària d'Hoteleria de les Illes Balears. Edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5. Palma

Durada

1 hora

Continguts

  • Explicació de la manera com influeix cada sentit a l’hora de menjar i la importància que té menjar conscientment.
  • Aspectes de l’alimentació saludable i aportació de nutrients de fruites i verdures.
  • Elements de la dieta mediterrània.

Metodologia

Farem el taller amb una part d’explicació i debat, i una petita pràctica. Enfilarem en una broqueta fruita amb xocolata al gust de cada un.  Disposam de material suficient perquè tothom practiqui i el taller sigui dinàmic i molt participatiu.

Professorat

Irene Luján López.  Mestra d’educació primària i tècnica en Cuina i Restauració.

Inscripció

Els alumnes interessats poden emplenar el formulari de preinscripció.
Una vegada admesos, podran formalitzar la matrícula emplenant el  formulari en línia, i fer el pagament de 8 euros en concepte de matrícula.
Us recordam que la Universitat pot anul·lar un taller perquè no hi ha el nombre mínim d’alumnes matriculats.