XIII Miniolimpíada de Física i Química a les Illes Balears

Hi participen 133 alumnes de quart d’ESO de 41 centres de les Illes Balears

Dia: dijous, 11 de maig de 2017
Hora: 11.20 hores, acte de benvinguda. 11.30 hores, inici de les proves

  • Mallorca: aula 1 de l'edifici Mateu Orfila i Rotger, campus universitari, Palma.
  • Menorca: Seu universitària de Menorca. Can Salort, c/ de Santa Rita, 11, Alaior.
  • Eivissa i Formentera: Seu universitària d’Eivissa i Formentera. Antic edifici de Comandància, c/ del Calvari, 1, Eivissa.

Tindran lloc les proves de la XIII Miniolimpíada de Física i Química, organitzada pels departaments de Física i de Química de la Universitat de les Illes Balears i per l’Associació de Químics, amb la col·laboració de la Direcció General d'Ordenació, Innovació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i del Col·legi Oficial de Químics.

L’objectiu d’aquesta competició és promoure l’interès per la física i la química entre els estudiants de quart d’ESO i motivar-los per a l’estudi i la millora dels seus coneixements en aquestes matèries.

Hi participen 133 estudiants de quart d’ESO (95 alumnes són de Mallorca, 26 són de Menorca, 12 són d’Eivissa), que representen 41 centres de totes les Illes (31 de Mallorca, 6 de Menorca, 4 d’Eivissa).

El programa de la Miniolimpíada és el següent:

  • 11 hores. Arribada a l’edifici Mateu Orfila i Rotger
  • 11.20 hores. Acte de benvinguda.
  • Hi seran presents: Dra. Margalida Payeras, vicerectora d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat; Dr. Antoni Amengual, degà de la Facultat de Ciències; Dr. Carles Bona, director del Departament de Física de la UIB; i Dr. Joan Frau, director del Departament de Química de la UIB.   
  • 11.30 hores. Inici de la prova
  • 12.30 hores. Acabada la prova, tots els participants i professors estan convidats a la fira Ciència per a Tothom, que es desenvolupa de l'11 al 13 de maig al campus de la UIB

Data de l'esdeveniment: 11/05/2017

Data de publicació: Mon May 08 15:08:00 CEST 2017