El programa Seràs UIB rep el reconeixement Aude a la competència global

Els col·legis Aixa i Llaüt compleixen enguany el desè aniversari. Entre els actes prevists per a la celebració, el passat dia 5 de maig al Trui Teatre de Palma es varen lliurar els premis Aude, inspirats en el projecte educatiu per a 2016-2020.

Es tracta d'un gran repte que té com a base quatre línies estratègiques: lideratge ètic, pel qual cada persona és única i ha d'aprendre a ser feliç; preparats per al canvi, pel qual cada persona té uns talents que l'ajudaran a aprendre al llarg de la vida; competència global, per la qual cada persona ha d'aprendre a conviure i a comunicar-se amb tothom; i compromís social, pel qual cada persona ha de sumar i contribuir a fer un món millor.

La tasca de la UIB, a través de la iniciativa Seràs UIB per a l'orientació acadèmica dels futurs estudiants universitaris i l’acompanyament en l’elecció del seu futur, serveix d'inspiració precisament per a la tercera d'aquestes línies: competència global.

Per aquest motiu, la UIB va rebre el reconeixement Aude. Va recollir el premi la vicerectora d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat de la UIB, la doctora Margalida Payeras.

Enllaços d'interès

Data de l'esdeveniment: 17/05/2017

Data de publicació: Wed May 17 08:38:00 CEST 2017